Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 68g492kcal0.8g0.3g55.1g0g
Sokeri 135g546kcal0g134.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)136g171kcal14.9g0.4g12.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 18g67kcal3.3g2g3.9g5.5g
Vehnäjauho puolikarkea 73g252kcal7.5g51.4g0.9g2.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.8g27kcal0g6.7g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g3118kcal53.2g392.6g144.2g16.2g
Valittu annoskoko441g1559kcal26.6g196.3g72.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna221g780kcal13.3g98.2g36.1g4.1g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249