Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 226g40kcal4.1g0.9g1.1g4.3g
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g11g8.5kcal0.8g1.1g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 151g497kcal3g4.5g52.7g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkopippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g1231kcal17.4g18.2g120.2g10.6g
Valittu annoskoko441g616kcal8.7g9.1g60.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna221g308kcal4.4g4.6g30.1g2.7g
Arvot/100g100g140kcal2g2.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958