Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g112g281kcal16.9g1.1g23.6g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi48g227kcal5.3g0.5g22.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g112g39kcal1.1g7.6g0.6g1.6g
Salsa medium (Rainbow)37g9kcal0.4g1.6g0.1g0.5g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g17g56kcal0.3g0.4g5.9g0g
Kesäkurpitsa84g14kcal0.3g2.1g0.5g0.6g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g1269kcal49.6g29.8g107.4g6.4g
Valittu annoskoko441g635kcal24.8g14.9g53.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna221g317kcal12.4g7.5g26.9g1.6g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274