Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 64g218kcal3.9g48.2g0.4g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)75g124kcal2.2g3g11.2g0g
Ruokasuola jodioitu 2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g684kcal12.2g102.4g23.2g3g
Valittu annoskoko441g342kcal6.1g51.2g11.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna221g171kcal3.1g25.6g5.8g0.8g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469