Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Sokeri 57g233kcal0g57.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Leivinjauhe 1.3g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.4g20kcal1g0.6g1.2g1.6g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 45g12kcal1.5g1.4g0g0g
Valio voi45g324kcal0.4g0.4g35.9g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 34g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g112g449kcal0g112.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g3062kcal30.6g460.2g119.6g8.4g
Valittu annoskoko441g1531kcal15.3g230.1g59.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna221g766kcal7.7g115.1g29.9g2.1g
Arvot/100g100g347kcal3.5g52.2g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416