Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g141g843kcal33.7g9.3g75.9g0g
Voi 35g255kcal0.4g0.1g28.6g0g
Liivatelehti, gelatiini105g368kcal90.2g0g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g70g239kcal2.1g2.1g24.6g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g70g179kcal4.1g2.2g16.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.3kcal0g0.3g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 3.5g14kcal0.1g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g3804kcal261.2g34.8g292g0g
Valittu annoskoko441g1902kcal130.6g17.4g146g0g
Annoskoko puolitettuna221g951kcal65.3g8.7g73g0g
Arvot/100g100g431kcal29.6g3.9g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678