Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g150g210kcal24g3.8g11.1g0.2g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Creme Bonjour 15% valkosipuli75g135kcal5.1g2.9g11.3g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g66g231kcal8.6g44.3g1.7g4.6g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g60g150kcal10.2g0.1g12g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g86g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g1496kcal97.2g109.8g72.8g12.2g
Valittu annoskoko441g748kcal48.6g54.9g36.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna221g374kcal24.3g27.5g18.2g3.1g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116