Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl56g202kcal6.7g39.9g1.2g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)67g206kcal6.5g41.3g1.3g9.8g
Fariinisokeri98g399kcal0g98.2g0g0g
Voi 84g611kcal1g0.3g68.5g0g
Muna, annos 60g34g30kcal2.5g0.3g2g0g
Mustikka metsä- 101g45kcal0.5g6.5g0.6g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g2984kcal34.4g373.2g147.2g26.2g
Valittu annoskoko441g1492kcal17.2g186.6g73.6g13.1g
Annoskoko puolitettuna221g746kcal8.6g93.3g36.8g6.6g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592