Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali111g24kcal1.3g3.8g0.2g2.3g
Porkkana 22g7.1kcal0.1g1.2g0g0.6g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g88g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g13g46kcal0.8g10g0.2g0.3g
Siirappi 5.3g16kcal0g3.9g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 70g159kcal13.3g0g11.9g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g88g29kcal2.9g4.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.8g4.4kcal0.2g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g652kcal42.8g50.6g30.2g7.2g
Valittu annoskoko441g326kcal21.4g25.3g15.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna221g163kcal10.7g12.7g7.6g1.8g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727