Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)225g293kcal47.3g1.1g11.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g75g97kcal3.1g3.8g7.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima94g366kcal27.2g0g28.1g0g
Tilli, tuore 28g8.4kcal1g0.3g0.2g0.6g
Ruohosipuli 11g2.5kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g1536kcal157.6g11.2g94.4g2g
Valittu annoskoko441g768kcal78.8g5.6g47.2g1g
Annoskoko puolitettuna221g384kcal39.4g2.8g23.6g0.5g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096