Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen197g65kcal6.5g9.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g314kcal9.3g64g1.1g3.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.4g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Mustikka metsä- 84g37kcal0.4g5.4g0.5g2.8g
Hermesetas -neste2.8g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu14g8.4kcal0.1g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g1006kcal44.8g164.8g14.2g12.8g
Valittu annoskoko441g503kcal22.4g82.4g7.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna221g251kcal11.2g41.2g3.6g3.2g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321