Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g19g66kcal4g0g5.4g0g
Sipuli 30g8.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g105g115kcal24.1g0g1.6g0g
Punajuuri 38g15kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Parsakaali brokkoli 43g15kcal2g0.8g0.1g1.1g
Katkarapu 52g36kcal7.6g0g0.6g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.9g5.4kcal0.4g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka35g122kcal2.7g27.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g804kcal83.4g66g20.6g5.4g
Valittu annoskoko441g402kcal41.7g33g10.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna220g201kcal20.9g16.5g5.2g1.4g
Arvot/100g100g91kcal9.5g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790