Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g11g39kcal0g0.3g4.3g0g
Becel juokseva, annos 10g26g173kcal0g0g19.4g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g112g499kcal8g76.1g22.1g3.9g
Vispikerma Flora 20%93g206kcal2.8g4.7g18.7g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)75g42kcal6.4g3.7g0.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g49g272kcal4.1g26.7g16.5g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g28g153kcal1.4g16.5g9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini5.6g20kcal4.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g3095kcal55g327g180.2g7.8g
Valittu annoskoko441g1547kcal27.5g163.5g90.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna221g774kcal13.8g81.8g45.1g2g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963