Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 141g107kcal2.6g21.8g0.3g1.4g
Purjosipuli 17g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g63g33kcal3.6g3.3g0.6g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton23g42kcal1.1g1.3g3.5g0.9g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g8.7g11kcal0.2g0.5g0.8g0.1g
Persilja 1.3g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g394kcal15.6g54.6g10.4g5.8g
Valittu annoskoko441g197kcal7.8g27.3g5.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna221g99kcal3.9g13.7g2.6g1.5g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273035