Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g125g701kcal8.1g71.4g5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl31g113kcal0.6g0.8g11.9g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g157g188kcal5.2g5.8g15.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g94g32kcal0.9g3.8g0.8g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana883g2092kcal29.6g169.8g66.6g7g
Valittu annoskoko441g1046kcal14.8g84.9g33.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna221g523kcal7.4g42.5g16.7g1.8g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418