Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g113g47kcal0g10.6g0.1g2.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.1g12kcal0.8g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana883g347kcal19.4g22.8g18.8g6g
Valittu annoskoko442g173kcal9.7g11.4g9.4g3g
Annoskoko puolitettuna221g87kcal4.9g5.7g4.7g1.5g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253511