Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)210g420kcal48.3g3.1g23.1g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%700g770kcal126g21g21g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali3150g617kcal56.7g69.3g6.3g72.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8820g3615kcal462g186.8g100.8g144.8g
Valittu annoskoko4410g1807kcal231g93.4g50.4g72.4g
Annoskoko puolitettuna2205g904kcal115.5g46.7g25.2g36.2g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837