Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1609g542kcal11.1g88.5g1.6g22.5g
Sokeri 684g2775kcal0g683g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 402g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g32g100kcal3.5g19.3g2.3g9g
Kaneli, jauhettu, annos 2g16g42kcal0.6g12.8g0.6g8.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g257kcal0g63.7g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1609g5470kcal32.2g48.3g563.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g18373kcal94.8g1831.2g1135.2g80.6g
Valittu annoskoko4416g9186kcal47.4g915.6g567.6g40.3g
Annoskoko puolitettuna2208g4593kcal23.7g457.8g283.8g20.2g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891