Ihana suklaa-vadelmakakku

Pohja:
Sulata 150 g suklaata ja 150 g voita varovasti kattilassa.

Sekoita ja jätä jäähtymään.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita keskenään vehnä- ja leivinjauhe.

Lisää varovasti sekoittaen vaahdon sekaan.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos varovaisesti taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotetussa vuoassa 175 asteessa n. 35-40 min.
Kumoa kakku ja laita yöksi jääkaappiin.

Kostuta seuraavana päivänä kahvilla, levitä pinnalle (haluamasi määrä) vadelmamarmeladia.

Kuorrutus:
Sulata kermassa, voi ja suklaa.

Sekoita ja levitä hiukan jäähtynyt seos kakun päälle.

Koristele haluamallasi tavalla (esim.

hopeahelmillä, ananaskirsikoilla tai suklaarouheella).

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 664g947kcal83g2g68.1g0g
Sokeri 855g3471kcal0g854.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 785g2692kcal80g549.2g9.4g27.5g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Taloussuklaa, Fazer604g3108kcal23.5g338g181.1g32g
Voi 604g4378kcal7.2g2.4g490.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 402g1328kcal8g12.1g140.8g0g
Voi 60% rasvaa 81g439kcal0.7g0.4g49.1g0g
Vadelmamarmeladi, Saarioinen402g724kcal1.6g173g0.8g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g34246kcal410g3877.8g1880g137.8g
Valittu annoskoko4416g17123kcal205g1938.9g940g68.9g
Annoskoko puolitettuna2208g8561kcal102.5g969.5g470g34.5g
Arvot/100g100g388kcal4.6g43.9g21.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151814