Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1199g839kcal191.9g0g3.6g0g
Purjosipuli 720g165kcal13g17.3g1.4g15.1g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)2398g787kcal16.8g155.9g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g3635kcal450g348g35.4g34g
Valittu annoskoko4416g1818kcal225g174g17.7g17g
Annoskoko puolitettuna2208g909kcal112.5g87g8.9g8.5g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480