Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 791g239kcal9.9g38g1.6g13.4g
Valkopippuri 31g88kcal3.2g13.2g0.7g8.2g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt958g441kcal30.7g46g14.4g0g
Pekoni rasvainen 671g2522kcal80.5g0g248.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1917g2647kcal359.4g0g134.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g11875kcal967.4g194.4g798.2g43.2g
Valittu annoskoko4416g5938kcal483.7g97.2g399.1g21.6g
Annoskoko puolitettuna2208g2969kcal241.9g48.6g199.6g10.8g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849