Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2631g3472kcal344.6g7.9g218.3g0g
Voi 239g1735kcal2.8g1g194.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g717g4304kcal172.2g47.3g387.4g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl797g2846kcal15.9g23.9g302.9g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g24842kcal1071g191.8g2206g0g
Valittu annoskoko4416g12421kcal535.5g95.9g1103g0g
Annoskoko puolitettuna2208g6210kcal267.8g48g551.5g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765