Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2665g1686kcal80g127.9g93.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 866g2972kcal88.3g606.3g10.4g30.3g
Kananmuna 50g(kpl)533g672kcal58.6g1.6g48g0g
Sokeri80g325kcal0g79.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Rypsiöljy 240g2121kcal0g0g239.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g15806kcal453.8g1694.8g783.2g60.6g
Valittu annoskoko4416g7903kcal226.9g847.4g391.6g30.3g
Annoskoko puolitettuna2208g3952kcal113.5g423.7g195.8g15.2g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268