Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1830g3473kcal496.3g0g164.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)796g676kcal8g27.8g55.7g0g
Sipuli (kuorittu)597g161kcal7.8g28.6g1.2g10.1g
Korppujauho 199g729kcal20.9g149g2g10.5g
Kananmuna kuoreton 875g1249kcal109.4g2.6g89.7g0g
Tilli, tuore 119g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g12646kcal1293.6g418.2g628.6g46.2g
Valittu annoskoko4416g6323kcal646.8g209.1g314.3g23.1g
Annoskoko puolitettuna2208g3162kcal323.4g104.6g157.2g11.6g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992