Gluteeniton vuokaleipä

1. Laita uuni 200 asteelle.

2. Sekoita jauhot, pellavansiemenet, cashewpähkinät ja ruokasooda kulhossa.

2. Lisää rasvaton piimä tai rasvaton jogurtti ja puolukkahillo.

2. Voitele ja jauhota puolentoista litran leipävuoka ja kaada siihen taikina.

3. Ripottele halutessasi pellavansiemeniä taikinan pinnalle.

4. Paista uunin alaosassa noin 60 min.
5. Ota leipä vuoasta ja anna jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Vilkkumiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Teff-jauho (Oriola), annos 60g2232g7164kcal221g1419.5g67g174.1g
Pellavansiemen kokonainen 207g1048kcal41g2.1g86.8g54.7g
Cashewpähkinä 287g1648kcal57.4g53.9g133g10g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g32g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Piimä, rasvaton (Valio)1275g408kcal42.1g57.4g0g0g
Puolukkahillo 367g504kcal0.7g119.9g0.7g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g21543kcal724.4g3305.6g575g485.2g
Valittu annoskoko4416g10772kcal362.2g1652.8g287.5g242.6g
Annoskoko puolitettuna2208g5386kcal181.1g826.4g143.8g121.3g
Arvot/100g100g244kcal8.2g37.4g6.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416141