Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 3995g3476kcal42.3g731.1g16g71.9g
Voi 149g1082kcal1.8g0.6g121.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g107g388kcal3.7g84.8g3.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g80g249kcal8.8g47.9g5.6g22.4g
Sokeri 85g346kcal0g85.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g11081kcal113.2g1899g293.2g188.6g
Valittu annoskoko4416g5541kcal56.6g949.5g146.6g94.3g
Annoskoko puolitettuna2208g2770kcal28.3g474.8g73.3g47.2g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905