Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Vehnäjauho sunnuntai1747g6115kcal209.6g1240.4g36.7g61.1g
Grahamjauho, 1 dl510g1834kcal66.2g351.6g15.3g63.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen364g2621kcal0g0g291.2g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 121g90kcal15.9g1.3g0.5g8.4g
Maito, Kevyt1213g558kcal38.8g58.2g18.2g0g
Sokeri 340g1379kcal0g339.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g25470kcal685.2g3982.4g743.6g266.4g
Valittu annoskoko4416g12735kcal342.6g1991.2g371.8g133.2g
Annoskoko puolitettuna2208g6368kcal171.3g995.6g185.9g66.6g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187