Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 315g91kcal3.1g14.5g0.9g5.7g
Lapinliha,poronkäristys 750g843g1164kcal177.1g8.4g50.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow450g360kcal18.9g58.5g4g13.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g562g1406kcal106.8g0.2g123.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2249g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8838g6040kcal611.8g163.2g358.4g39.2g
Valittu annoskoko4419g3020kcal305.9g81.6g179.2g19.6g
Annoskoko puolitettuna2210g1510kcal153g40.8g89.6g9.8g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710