Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g60g78kcal12g0g3.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g63g156kcal11.9g0g13.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana884g556kcal49.8g17.8g35g2g
Valittu annoskoko442g278kcal24.9g8.9g17.5g1g
Annoskoko puolitettuna221g139kcal12.5g4.5g8.8g0.5g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929