Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Inkivääri, tuore, silputtu6.3g5kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Currytahna punainen13g33kcal0.3g1.1g3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g17g16kcal0.7g2.8g0g0.8g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g167g293kcal2.5g4.2g29.2g0g
Katkarapu 226g154kcal32.6g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana885g1128kcal73.4g20.8g82.2g2g
Valittu annoskoko443g564kcal36.7g10.4g41.1g1g
Annoskoko puolitettuna221g282kcal18.4g5.2g20.6g0.5g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666