Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow18g65kcal2.5g12.6g0.6g0.5g
Kesäkurpitsa131g22kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Tomaattimurska, 1 prk75g20kcal0.4g4g0.1g1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen94g31kcal3.1g4.6g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g19g28kcal3.4g0g1.7g0g
Broilerijauheliha, annos 100g75g80kcal17.3g0g7.5g0g
Maizena maissitärkkelys3.8g13kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana885g544kcal55.4g59g21.6g6.6g
Valittu annoskoko443g272kcal27.7g29.5g10.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna221g136kcal13.9g14.8g5.4g1.7g
Arvot/100g100g61kcal6.3g6.7g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416057