Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus140g98kcal22.4g0g0.4g0g
Paprika, punainen8.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 30g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 18g8.1kcal0.4g1.3g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g361kcal54.2g11.2g8.8g4.2g
Valittu annoskoko443g180kcal27.1g5.6g4.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna222g90kcal13.6g2.8g2.2g1.1g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612