Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu117g233kcal15.1g3.4g18.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)108g38kcal1.1g7.4g0.5g1.5g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Paprika, punainen23g6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Paprika vihreä 23g5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 73g24kcal0.5g4g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g642kcal36.2g38.2g39g10g
Valittu annoskoko443g321kcal18.1g19.1g19.5g5g
Annoskoko puolitettuna221g161kcal9.1g9.6g9.8g2.5g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889