Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 35g131kcal7.8g0g11.2g0g
Pekoni, Euroshopper21g59kcal3.4g0.2g5g0g
Jauheliha, sika-nauta 263g582kcal46g0g44.7g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 44g171kcal0.9g1g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana885g2013kcal126.4g6.8g166.2g1.4g
Valittu annoskoko443g1006kcal63.2g3.4g83.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna221g503kcal31.6g1.7g41.6g0.4g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809