Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria175g350kcal15.4g17.5g24.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix39g20kcal0.6g3.9g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g20g177kcal0g0g19.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g1166kcal34.4g57.4g89g1.4g
Valittu annoskoko443g583kcal17.2g28.7g44.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna221g292kcal8.6g14.4g22.3g0.4g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823