Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Margariini 60%, keskiarvo 400g2130kcal1.3g1.4g240g0g
Juusto, keskiarvo 800g2799kcal200.2g2g221.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 800g271kcal24.5g39.2g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Tonnikala öljyssä 600g1139kcal162.7g0g54g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 640g660kcal22.1g115.2g6.8g18.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8840g19451kcal1092.6g1047.6g1194.2g73.6g
Valittu annoskoko4420g9725kcal546.3g523.8g597.1g36.8g
Annoskoko puolitettuna2210g4863kcal273.2g261.9g298.6g18.4g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453