Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 501g381kcal9.4g77.6g1g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g190g53kcal1.1g11.3g0.4g4.8g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g601g781kcal120.1g0g36g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g626g1564kcal118.9g0.2g137.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2503g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8840g5559kcal499g178.2g350.2g19.6g
Valittu annoskoko4420g2780kcal249.5g89.1g175.1g9.8g
Annoskoko puolitettuna2210g1390kcal124.8g44.6g87.6g4.9g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929