Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g1001g760kcal160.1g14g7g4g
Tomaattimurska 1001g294kcal5.6g53g2g19g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2001g2123kcal79.8g387.8g17.8g34.8g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow38g98kcal3.8g3.8g7.5g0.6g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.7g0.5g4g
Rypsiöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8840g8185kcal509g995g210.8g134.2g
Valittu annoskoko4420g4092kcal254.5g497.5g105.4g67.1g
Annoskoko puolitettuna2210g2046kcal127.3g248.8g52.7g33.6g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240