Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 799g1819kcal151.9g0g135.9g0g
Porkkanaraaste 200g733g198kcal4.4g38.8g1.5g18.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g44g298kcal0.2g0.2g32.9g0g
Sipuli (kuorittu)222g60kcal2.9g10.7g0.4g3.8g
Kananmuna kuorineen punnittu489g616kcal53.7g1.5g44g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)555g472kcal5.6g19.4g38.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g311g1212kcal90.2g6.2g90.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 361g1238kcal36.8g252.6g4.3g12.6g
Tomaattimurska 888g261kcal5g47.1g1.8g16.9g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8840g12385kcal704.2g758.8g700g104g
Valittu annoskoko4420g6193kcal352.1g379.4g350g52g
Annoskoko puolitettuna2210g3096kcal176.1g189.7g175g26g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260