Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g40g216kcal0.1g0.1g24g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Bataatti, kuorittu 1720g1392kcal27g289.5g0.9g51.6g
Lanttu 1640g473kcal16.4g75.4g4.9g29.5g
Purjosipuli 360g82kcal6.5g8.6g0.7g7.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150g420kcal28.5g0g33g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8844g5493kcal174.4g803.6g129.4g195g
Valittu annoskoko4422g2747kcal87.2g401.8g64.7g97.5g
Annoskoko puolitettuna2211g1373kcal43.6g200.9g32.4g48.8g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951