Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo675g4793kcal2g1.4g540g0g
Sokeri 675g2740kcal0g674.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1125g3860kcal114.6g787.5g13.5g39.4g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 900g783kcal9.5g164.7g3.6g16.2g
Taloussuklaa, Fazer450g2318kcal17.6g252g135g23.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g68g270kcal0g66.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8847g31017kcal413.6g3913.4g1485.6g159.2g
Valittu annoskoko4424g15509kcal206.8g1956.7g742.8g79.6g
Annoskoko puolitettuna2212g7754kcal103.4g978.4g371.4g39.8g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328