Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium800g144kcal8g24g1.6g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1600g1040kcal51.2g76.8g56g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 400g1220kcal14g16.8g120g2g
Katkarapu 800g547kcal115.5g0g8.8g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 800g2724kcal212g0g205.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g24g83kcal2.4g18.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8848g11517kcal806.2g271.6g785.2g4g
Valittu annoskoko4424g5758kcal403.1g135.8g392.6g2g
Annoskoko puolitettuna2212g2879kcal201.6g67.9g196.3g1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040