Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g318g2322kcal3.2g3.2g254.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1163g3991kcal118.5g814.2g14g40.7g
Sokeri 1014g4116kcal0g1013g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu40g32kcal0.7g7.1g0.3g0.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g145kcal1.4g31.7g1.4g0g
Neilikka, annos 4g20g72kcal0.7g15.8g0.7g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15g0g0.2g
Puolukkasurvos sokeroimaton 597g232kcal2.6g40.6g3g15.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1193g394kcal39.4g58.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8848g22747kcal337.2g3998.2g547.8g114.4g
Valittu annoskoko4424g11374kcal168.6g1999.1g273.9g57.2g
Annoskoko puolitettuna2212g5687kcal84.3g999.6g137g28.6g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154