Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 310g1016kcal32.7g188.1g6.8g30.7g
Vehnäjauho, sunnuntai916g3205kcal109.9g650.2g19.2g27.5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)564g2085kcal78.9g310g45.1g62g
Leivinjauhe 56g99kcal2.9g21.3g0g0.3g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g14g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 479g1944kcal0g478.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1353g1136kcal14.9g247.5g5.4g24.3g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g564g4170kcal0g0g462.1g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8848g27314kcal478.6g3791.4g1077.2g289.6g
Valittu annoskoko4424g13657kcal239.3g1895.7g538.6g144.8g
Annoskoko puolitettuna2212g6829kcal119.7g947.9g269.3g72.4g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099