Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g932g3448kcal55g326.2g214.3g19.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g1864g503kcal24.2g89.5g3.7g31.7g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g874g2359kcal157.3g17.5g183.5g0g
Hunaja 47g154kcal0.2g37.6g0g0g
Basilika, kuivattu 2.3g5.9kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma466g559kcal14.9g21g46.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 233g292kcal25.6g0.6g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8848g14642kcal555g985.8g938.4g104.4g
Valittu annoskoko4424g7321kcal277.5g492.9g469.2g52.2g
Annoskoko puolitettuna2212g3661kcal138.8g246.5g234.6g26.1g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158