Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1501g2402kcal285.3g0g135.1g0g
Punajuuri 1001g384kcal10g69.1g2g25g
Kaali, valkokaali400g85kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Pavut,ruskeat suolaliemess340g340kcal24.2g51g4.1g73.5g
Peruna, keskikokoinen 60g601g360kcal9g78.1g0.6g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g30g270kcal0g0g30g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8848g7952kcal675.8g475.2g348g243.6g
Valittu annoskoko4424g3976kcal337.9g237.6g174g121.8g
Annoskoko puolitettuna2212g1988kcal169g118.8g87g60.9g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259