Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen540g3888kcal5.4g5.4g432g0g
Vesi, vesijohtovesi 540g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 918g3726kcal0g917.1g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1080g3780kcal37.8g874.8g10.8g32.4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten162g535kcal38.1g72.9g34g17.8g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 396g565kcal49.5g1.2g40.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g324g1296kcal0g324g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten54g178kcal12.7g24.3g11.3g5.9g
Oivariini, 80 normaalisuolainen180g1296kcal1.8g1.8g144g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 180g82kcal5.4g8.6g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8856g30962kcal305.2g4523g1350.8g112.6g
Valittu annoskoko4428g15481kcal152.6g2261.5g675.4g56.3g
Annoskoko puolitettuna2214g7741kcal76.3g1130.8g337.7g28.2g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002