Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 329g470kcal41.1g1g33.7g0g
Sokeri 509g2065kcal0g508.1g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 299g103kcal9.2g15g0.3g0g
Maito rasvaton 200ml299g99kcal9.9g14.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g299g2184kcal3g3g239.4g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 778g2669kcal79.3g544.5g9.3g27.2g
Mustikka metsä- 748g329kcal3.7g47.9g4.5g24.7g
Raparperi 539g181kcal3.7g29.6g0.5g7.5g
Voi, 1 tl, 5 g150g1092kcal1.5g1.5g119.7g0g
Sokeri 254g1032kcal0g254.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g667kcal19.8g136.1g2.3g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8856g21886kcal345.6g3133.6g819.4g132.6g
Valittu annoskoko4428g10943kcal172.8g1566.8g409.7g66.3g
Annoskoko puolitettuna2214g5472kcal86.4g783.4g204.9g33.2g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678