Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g449g3275kcal4.5g4.5g358.9g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g673g2288kcal13.5g20.2g242.3g0g
Kookoshiutale 157g1038kcal12.8g10g101.3g25.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2512g969kcal4g205g2.3g37.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g9g33kcal0.3g7.1g0.3g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g449g2737kcal85.2g22.4g246.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 180g1210kcal48.2g12.4g104.1g22.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8856g23099kcal337g563.2g2111.8g170.8g
Valittu annoskoko4428g11549kcal168.5g281.6g1055.9g85.4g
Annoskoko puolitettuna2214g5775kcal84.3g140.8g528g42.7g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976