Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1198g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g24g1.4kcal0g0g0.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g839g1342kcal159.3g0g77.2g0g
Bataatti, kuorittu 2157g1746kcal33.9g362.9g1.1g64.7g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Valkopippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g539kcal0g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8856g7386kcal394g747g277.4g135.6g
Valittu annoskoko4428g3693kcal197g373.5g138.7g67.8g
Annoskoko puolitettuna2214g1846kcal98.5g186.8g69.4g33.9g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335436